Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 

 

 

Gävle GK   17-19 augusti

Ärade PPP ledamöter!

Ni är hjärtligt välkomna till spelet om R:sons vandringspris och andra pokaler som i år äger rum på Gävle Golfklubb den 17-19 augusti. Samling kl 11:00 på golfklubben för lottning samt pilsnerdricka.

 

Vi bor på anrika CH Hotell med dess Guldbar som nu börjar poleras upp till PPP-mässighet. Vi spelar på Gävle Golfklubbs bägge banor. Första bollen går ut fredag kl 13:00 på Avan samt lördag kl 11:00 på Gamla banan.

 

Styrelsens kunskapare är ute bland lokalbefolkning samt honoratiores och inhämtar kunskaper om bästa vatten-, champagne- samt andra hål i Gävle med omgivning. Mer om kultur- och andra aktiviteter senare.

 

Pris för två övernattningar i dubbelrum, två frukostar samt två greenfees är 1.260 SEK per ledamot, vilket facila pris kanske leder till en del excesser ute på Gävles alla barer, krogar samt vattentorn……. Det går naturligtvis att komma en eller två dagar i förväg för att spela in sig. Kontakta då CH Hotell direkt, tel 026 495 84 00, för bokning av rum och starttider. Ange vår bokning som referens.

 

Vägbeskrivning från kvarteret Tallen till hotellet. Det tar 2 timme och 14 minuter i lugn körning till hotellets dörr. Vägbeskrivning till golfklubben.

 

O.S.A. till festrepresentanten Melvin senast 15 mars.

 

Än en gång Hjärtligt välkomna önskar

 

Styrelsen

Lelle, Bobby och Melvin

 

P.S. Anledning till att Östersunds-alternativet  inte kunde genomföras var att ingen av de bägge banorna i Östersund kunde ta emot oss pga klubbtävlingar under de bägge helgerna 17-19 samt 24-26 augusti. D.S

 

Ó 1999-2015, PPP, Pappas Präktiga Pojkar, Stockholm, SWEDEN