Inbjudan till PPP’s 36:e Mästerskap

På Kalmar GK den 18-20 augusti 2006

 

 

Kalmar Golfklubb blir i år värd för det 36:e PPP Mästerskapet. Mästerskapet spelas fredag-lördag den 18-19 augusti. Hemresa sker söndag den 20:e. Vi bor i dubbelrum på First Hotel Witt vid Stortorget i Kalmar (granne till Domkyrkan för dem som vill bikta sig för sina pågående synder).

 

Priset är 1.500 kr/person och inkluderar 2 greenfee på Kalmar GK, 2 nätter i dubbelrum på First Hotel Witt samt 2 frukostar på hotellet.

 

Efter grundliga undersökningar (testfestande har förekommit) är det bokat bord på två av Kalmars s.k. inneställen; fredag den 18/8 kl 20.00 på Helen & Jörgens och den 19/8 kl 19.00 på Calmar Hamnkrog. Två val som är maximalt anpassade såväl till efterfrågan som utbud och följer devisen ”Rätta män och kvinnor på rätt plats vid rätta tidpunkter”.

 

För att vi skall kunna boka detta magnifika erbjudande, inklusive bra starttider, behöver vi skyndsamt preliminära svar från Er samt Era golf-id.

 

För de som vill komma en eller flera dagar tidigare för inspel och/eller nattvandringar kan bokningar ske; meddela oss enligt nedan så ombesörjer vi kontaktinformation etc.

 

Vi ber Er att skyndsamt skicka mail till conny.kallen@caricore.se och ange

1. ert preliminära ja- eller nej-tack,

2. ert golf-id samt

3. om Ni är intresserade av att komma tidigare.

 

Det brådskar.

 

Stockholm den 22 februari 2006.

 

Med vänliga hälsningar

 

PPP:s 36:e styrelse (”Den Magnifika”)

 

 

Adde, Conny o Melvin