Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 

Senast 15 juni Senast 10 juli Senast 1 aug Senast 17 aug
Conny
Anders B Conny
HCB W.O
HCB w.o.
Conny
Ola S 4/3
Ola S
Bobby 1/0
Ola M
Lelle 6/4
Ola M
Ola M 2/1

Tobi

Johan R

2/1

Anders F
Anders F W.O.
Anders F
Adde 3/2
Adde
Lacke 2/1
Tobi
Melvin 5/3
Johan F
Johan F 19:e
Tobi
Tobi 2/1

 

 

 

Adde-Lacke Saltsjöbadens GK, 8 juni.

Inte mycket att berätta om kanske. Jag var 3 upp efter 15 hål främst tack vare lyckad puttning. Sedan slog nerverna till och 16:e förlorades knappt trots skogsbesök och vatten dito. På 17:e hade Lacke ett bra utslag (det hamnade nämligen på rätt fairway) medan jag nästan nådde 18:e fairway men hamnade i ruffen däremellan. Därifrån slog jag en gedigen topp i närmaste damm varpå jag droppade och slog en järn 7:a lite långt, men i greenkant. Lacke skulle bara säkra hem hålet men drog sitt inspel ut i kraftig ruff till höger om green. därifrån behövde han två slag för att ta sig in på green varför vi nu bägge hade 4 slag så långt. Då Lacke 3-puttade fick jag matchen utan att behöva putta mer än en gång. Det var trevligt spel stundtals med uselt spel från bägge håll däremellan, som vanligt alltså. Vi spelade tillsammans med Bobby och Ola S vilka hade ungefär samma kvalitet på spelet.

 

Zingo mot Lelle på Lindö den 13 juni

Ola M slog Lelle med 2-1 på en varm parkbana i Lindö. Ola låg 4 upp med 5 att spela . Stora nervdallret börjar och Lelle tar 3 raka hål. ! upp till Ola efter 16. Lelle slår ut på 17:e, en par 3 med vatten i hela linjen, oxch gör en riktig topp med minst 6 vattenstudsar. Men Lelle !el Maco"
Falkenholtz har otur, Bollmackan fastnar och matchen är över.

Ola M


För övrigt vann Ola S över Bobby på 18:e, dvs 1-0
 

Melvin-Johan F, Åkersberga GK den 19 juni

Skrällen var nära. En mycket jämn match som under bra spel böljade fram med 1 upp, lika ett ner fram till att Melvin låg 1 upp inför 18:e (par5). Johan var övertygad om att han skulle förlora. Jag började kanske för första ggn att förstå att jag nog skulle kunna vinna. Jag slog in ett långt slag på green. Johan låg i motsvarande läge. Johan satte sin putt och jag missade min för delning. Bara att gå uyt på 19:e (också pår 5) Efter vardera två bra utslag samt vardera bra framspel så satte Johan sin boll på green. Jag skulle slå safe från vänster ruff ut på faiway starxt framför green och inte göra om mitt misstag  förra året på WGCC:s 18:e hål mot Bobby då jag trodde mig kunna slå in över bunker mot pinn. Men inte gick det. Jag skar och gick två gånger i diket. Johan går sällan att rubba.

 

I övrigt kan omnämnas att jag såsom prästson uppskattade att det flaggades med Svenska kyrkans flagga samt att tee-markeringarna var i form av gula kyrkor. Lite mer makabert var att det vid kyrk-tee-markeringen också fanns gula små små sandlådor med skopor. Så när man lade bollen död på par tre hålen så var det bara att ta skoveln: "Av jord ar Du kommen......."

Ulrica A spelade storspel och gick 8 under handicap och sänkte sig till 23,2!!

Melvin

 

Conny - HCB

Rapport från Conny:

Mötet med HC slutade med WO till min fördel. HC hade tyvärr fastnat i Luton, missat planet.

 

OLA SLOG OLA
Ola började bra och låg 4 upp efter 5 hål och även efter 9:an. Därefter fortsatte slakten och matchen tog slut på 14:e, dvs 6/4. Ola hade då motsvarande 33p , dvs 5 slag bättre än sitt (enl vissa mygel-) handikapp. Nu undrar förstås en del (o)intresserade vilken Ola som vann. Historien visar då att den med hår på huvudet och avnött hår på bröstet (mycken aktivitet i varma testeserontider) var framgångsrik. Vad den andre Ola gjort med sitt avnötta huvudhår undrar tom hans sambo, tror vinnaren.

 

Adde - Anders F, WGCC den 10 juli

Hej. Jag vann över Adde med 3-2.
Jag lämnade drivern i bilen, och gick ut hårt och vann de två första hålen. Sen hämtade Adde långsamt upp sig och var ett upp på 9 an. Segersmakens sötma blev dock något överdoserad efter kioskens kanelbulle med många sockerkulor och det gick sämre för Adde. På 16 e slog adde andraslaget ut bland björkarna vid 4 an och så var dagen förstörd.
 
Till Addes försvar skall sägas att han hade en jobbig promenad. Hans leder är inte bra och det var förbud för golfbilar. Jag skulle haft 32 p om vi räknat, vilket är det mesta jag haft på 2 år.
 Anders

 

Tobi v.s. Johan F, Fågelbro GCC den 11 juli

Matchen spelades faktiskt.

Detta skedde på Fågelbro den 11 ds.

Johan började mycket starkt och var två upp efter 6:an

Tobi kontrade och si, efter 11:an var det lika.

Så var även ställningen när kombattanterna (hade tidvis spelat som kärringar innan dess) stegade upp på 15:s tee

Här mötte Johan sitt Waterloo, med betoningen på Water.

Efter det att Johan hade lagt fyra bollar i vatten på de påföljande tre hålen ( Tobi en)

Var matchen över efter 17:e. 2/1 till Tobi. (TT)/Tobi

 

CONNY HAR FÅTT HÅR PÅ BRÖSTET(N)

För ett otal år sedan hände det sig att Ola M och Conny hade en glad kväll i skärgården. Vid angöring vid Mattssons brygga hoppade Conny litet för tidigt och gjorde sig ordentligt illa i bröstet. Samtidigt (men utan sammanhang) hade Connie opererat brösten(t). Olas PPP-hustru skrev vid detta tillfälle ett brev till en väninna (där Conny nött brösthåret) och berättade att Connie(y?) spräckt bröstet. Väninnan uppfattade det naturligtvis som om skildringen rörde sig om Connie och såg framför sig ett par utpumpade taxöron. Tämk vad bröst är intresseväckande.

 

I matchen mot Ola M var det spel mot ett mål. Ola hade ett slag men gav bort det, då han spelade på fel boll just på detta hål.  Matchen var slut efter 14 hål, då Conny presterat 8 par och 5 bogeys. Ola sprattlade så länge det gick, men faktum var att Conny sin vana trogen treputtade tre av bogeyhålen. Matchresultatet skrevs till solklara 4/3 och förloraren Ola M gratulerar Conny, nu med ordentligt med hår på bröstet. Vi får se hur mycket som blir kvar efter Kalmar  (ut)lösen.

/Ola M med hår på huvudet

 

Tobi till final!

Tobi slog Anders F på WGCC den 21 juli. Resultatet blev 5/3.

/In-sms:at av Tobi

 

Tillbaka tills slipsen

 

Ó 1999-2015, PPP, Pappas Präktiga Pojkar, Stockholm, SWEDEN