Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 

Senast 17 juni Senast 8 juli Senast 1 aug Senast 16 aug
Ola M
Anders B Anders B
Anders 3/2
Lelle 2/1
Anders B
Ola S 2/1
Ola S
Melvin 3/2
Bobby
HCB ?
Bobby
Bobby w.o.

Tobi

Conny

20:e

Conny
Lacke 6/4
Tobi
Tobi 3/2
Tobi
Anders F 2/0
Tobi
Johan R 5/4
Johan R
Johan F 2/1
Adde
Adde w.o.

 

Resultat med kommentarer inrapporteras till Melvin.

 

Conny - Lacke, Lidingö den 1 juni

Slipsen drogs åt, Lacke mötte mig på Lidingö den 1/6, en fin men blåsig dag. Lacke tog ledningen omgående genom ett gediget hantverk, jag tycktes ha glömt mina verktyg hemma.

Sent om sidor hittade jag verktygen efter banan, jag lyckades slå i spiken  efter 14:e. 6/4.

Därefter intogs en god lunch på klubben.

/Conny

 

Tobi - Anders F på Trosa GK den 7 juni

Jämnt spel som mot slutet ledde fram till en knapp seger för Tobi. Tobi klagade under rundan av ett rinnande högeröga men spelade stoiskt vidare mot seger. Tyvärr förvärrades ögonrinningen till partiell ansiktsförlamning och man misstänker borrelia.

/kort referat av Melvin

 

Ola S - Melvin på WGCC den 11 juni

Melvin öppnade hårt och låg genast 2 upp. Sedan tappade han och snart var Ola 4 upp. Wermdös nya bansträckning, förutom de fullständigt mediokra provisoriska korthålen, inspirerade Melvin och han började knapra in och efter hål 15 låg han 2 ner och på 16 hade han ett fint utslag mot Olas:s dåliga. Med ett slag tillgodo såg livet ut att leka för den unge lovande Melvin. Men mitt i uppsvingen på andra slaget så tappade Melvin sina glasögon och slaget var förlorat både bildligt och bokstavligt talat. 3/2 till Ola var ett faktum. Ola S spelade en mycket bra golf och var synnerligen nöjd både med scoren och med resultatet. Grattis Ola! /Melvin

 

Johan R - Johan F på Waxholm GK den 14 juni

Spel på Waxholm kl 1300 idag mellan Johannarna F & R. Johan R behåller sin fina form från Kalmar då R:sons Vandringspris hamnade i Skåne. Slutsiffrorna blev 2/1 till R efter viss spurt av F. R spelade säkert och klokt, bl.a. 2 par på sista 9, mina första nio var lite svaga, 3 ner efter 9:an, sista nio 16 p ca totalt ca 29, Johan R i nivån 32 p. Önskar min namne lycka till, vi ses i Gävle !

/R:son
 

Anders B - Lelle på Svartinge den 4 juli

Matchen mellan Lelle och Anders spelades på Svartinge i bra väder. Spelet var till en början ganska ojämnt med många drives utanför fairways. Anders gick snabbt 2 upp varefter Lelle vann 4 hål i rad. Vid rundningen var det All Square. Därefter spelade speciellt Anders steady och höll en knapp men stabil ledning. På 17:e 3-puttade Lelle från 30 m och när Anders rullade i en känslig retur för par så blev det 2/1. En skön och trevlig eftermiddag rundades av med ett par kalla på terassen.

/Anders

 

Johan R - Adde

Jag är tyvärr tvungen att lämna W/O till Adde, p.g.a. tidsbrist denna och nästa vecka.
Tycker det är tråkigt, men om jag mot förmodan skulle vinna över Adde så måste jag lämna W/O I nästa match (semifinal) då jag befinner mig I Spanien fram till den 11 augusti.
Bästa sommarhälsningar
Johan


Zingo - Anders B på Djursholm den 12 juli

Matchen mellan Ola och Anders spelades på Djursholm den 12/.7 Vi var rutinerade nog att gå ut efter regnet och kunde spela i fint väder hela ronden. Ola startade steady as a rock och var 2 upp efter 7 och 1 upp vid rundningen (på hcp)  efter att Anders lyckats vinna svåra 9:de på en bra par. Det stod sig ytterligare ett par hål. Sen skruvade A. upp tempot och gjorde 3 birdies de följande fem hålen. Ola’s utspel darrade och efter 16:e var det över: 3/2 till A. En skön och trevlig eftermiddag rundades av med ett par kalla på terassen.
/Anders

 

Anders B - Bobby på Svartinge den 17 juli

Matchen spelades i bra väder med ganska stark vind. Som crowd hade vi Richard Claeson med kamrat Erik. Två långtslående grabbar som fick se en tuff match. Ställningen pendlade större delen av tiden mellan All Square och 1 upp för A., med snygga birdies på 7:e (Bobby) och 10:e och 13:e (Anders). När A. lyckades lyfta in en liten chip stone dead på 17:e för hålvinst så var också matchen över: 2/1. Det var ganska stadig golf där A. framför allt hade marginalerna på sin sida. Bästbollen var 3 över efter 17:e. I crowden lyckades Rickard med en vacker sandie på 15:e för Eagle!

/Anders

 

Tobi ./. Conny, Saltsjöbaden den 18 juli 2007

Förra årets finalister fick i år mötas redan i kvartsfinalen.

I hård vind men i övrigt bra förhållanden utspelads machen på Saltis.

Med knackiga drivar men bra närspel var jag tre upp redan efter fyra hål.

Conny kontrade dock och vann femman och sexan. För ett ögonblick stod matchen och vägde. Men  ett par på sjuan ( par 5 ) för mig gav två upp och en tändning till bättre spel och jag kunde därefter hålla undan tämligen komfortabelt. Ledningen utökades på sextonde  till tre upp och skrevs därmed slutreultatet till 3/2 i min favör.

Tobi  

 

Tobi fortfarande obesegrad !

 

5/4 mot Adde på WGCC den 1/8.

 

Adde började starkt med par och birdie och var två upp efter lika många hål. 

Den golfens fe (inte alltid god, snarare opålitlig och svekfull) som gör att man understundom slår ett och annat bra slag och ibland belönas med en god studs,  började dock uppmärksamma mig på ett positivt sätt, samtidigt som sympatierna för Adde föreföll avta och efter fem spelade hål hade ledningen krympt till ett upp. 

Den sagda feen övergav då Adde helt och hållet för att odelat ägna sig åt mig på ett hängivet sätt. Detta pågick matchen ut.  Summeringen gav  att jag utanför green slog ett dåligt slag på hålen 3-13 . Förutom på hål fem hade jag greenträffar på samtliga dessa hål. Jag är naturligtvis medveten om att feen nu planerar ett dråpslag för att återbörda mig till verkligheten.  Jag hoppas att detta kommer att ske innan finalen mot Anders B går av stapeln.

 

Matchen spelades i närmast perfekt golfväder.

 

Tobi

 

 

 

Tillbaka tills slipsen

 

Ó 1999-2015, PPP, Pappas Präktiga Pojkar, Stockholm, SWEDEN