Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 

Slipsen 2010              

Senast 10 juni Senast 17 juli Senast 6 augusti Senast 1 september
på Penina, Portugal
Adde

Anders B

Adde
Anders B 2-0

Ola M

Adde

Johan R

Conny

Conny

WO
Johan

Johan F

3-2
Johan F

Melvin

WO
Adde

HC

1-0
Tobi

Tobi

wo
Ola S.

Ola S

1-0
Ola S

Bobby

3-2 ?
Anders F

Stefan

wo
Anders F

Anders F

Anders F

Lelle

Lacke

Lacke

wo

Kommentarer:

Lelle ./. Lacke på telefon

Föregående år mötte jag rutan Bladh och fick to (talk over). I år mötte jag Falkenhorz och fick wo. Jag får en eminent statistik på att vinna första matchen! Nu får jag kanske veta vem jag ska möta i "kvattsfinal" som en sportreporter på Svt brukar säga.
Lacke

 

Anders F mot Lacke på Wermdö GCC den 1 juli 2010

Hej. Rapport från matchen Anders - Lacke   

I perfekt golfväder gick vi ut 14:08 på Wermdö i torsdags. Jag öppnade starkt och ledde med 3 - 0 efter 4 hål Lacke kom igen och efter 9 så hade min ledning krympt till 1. Efter 18 hål var vi lika. Lacke missade en segerputt med 1cm. 19e rullade min segerputt runt hålet och ut så vi delade. 20 e låg vi båda under eken. Chippade ut en bit och gjorde perfekta 3:e-slag till green. jag hade slag, som alltid, och vi sänkte båda på fem. Seger Flo. 

Lacke var stor förlorare, men ovan med blandöl till lunch. Jag tror att han kommer att återgå till sin vanliga styrka näst gång!

Glad Anders ser nu fram emot ytterligare en hemmamatch mot Ola S.

 

Adde mot Anders Bladh 2-0 på Täby GK den 1 juli 2010
Matchen spelades på Täby GK den 1 juli. Anders tog en tidig ledning som nog kunde förvaltats bättre då jag verkligen spelade dåligt. Men Anders slarvade lite på några hål så att jag inte var mer än 2 ned efter 9 hål. Mitt sökande efter swing fortsatte emellertid, trots detta delade vi hål 10,11 och 12. Plötsligt på hål 13 kom jag på hur jag kunde lura kroppen att inte starta nedswingen med högerhanden och började slå riktigt bra slag. Vi delade även det knepiga 13 hålet efter var sitt par.

 

På hål 14 gjorde jag par medan Anders inte fick i sin parputt, nu var jag 1 ned. Hål 15 delades vi efter var sin 3-putt, Anders från 30 meter och jag från 3,5 m.  På det svåra hål 16 fick jag i min parputt medan Anders missade sin. All square nu. Jag gjorde sedan par på både 17 och 18 medan Anders fick nöja sig med boogies.

 

Tack Anders för trevligt spel och, som vanligt, mycket sportsligt uppträdande.

 

Tobi ./. Ola S på WGCC

Efter svårigheter att hitta en bana som kunde stå som värd för evenemanget, bl.a. på grund av den förväntade publiktillströmningen, ställde slutligen Wermdö upp och åtog sig arrangemanget.

 

Ola och jag mötes således på Wermdö den 31/7. Klubben hade verkligen ansträngt sig för att banan skulle vara i toppskick. Förutsättningarna var de bästa och publiken var på helspänn.

 

Jag var fyra upp efter nio efter ett bra spel på handicap från min sida.  Ola visade inledningsvis en vacklande form. Efter en försmädlig kortputtmiss från min sida på 11:an fick Ola en tändning och motsatsen inträffade för mig då jag tappade mycket av mitt spel. Ola knaprade successivt in hela  mitt försprång genom mycket bra spel och vann det hela på det artonde 1/0 blev således slutresultatet. Om Ola nu dessutom ska bli turbomatad med en pacemaker tror jag han verkligen blir att räkna med i fortsättningen.

 

Grattis Ola. Hoppas att allt utvecklar sig till det bästa.

MBH Tobi

 

Ola S ./. Anders F, wo

Ola S gjorde ju en heroisk insats på julis sista dag och slog Tobi, se ovan. Detta trots att Ola hade problem att hålla takten inombords. Några dagar senare fick så Ola en Metronom (även kallad Pacemaker) inopererad och Ola blir nog ännu svårare att slå nu. Men först efter c:a 6 veckors lugntagande. Så det får bli wo och vips är Anders F uppe i final - pga Olas otaktik!

 

 

Ó 1999-2015, PPP, Pappas Präktiga Pojkar, Stockholm, SWEDEN