Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 

Slipsen 2013            

 
 

 

 

 

 

 

      

                           

 

Senast

30 juni

Senast

30 juli

Senast

30 augusti

Före Rom

Golf Nazionale

Vinnare
         
  Johan F      
    Johan F    
  Ola S 7/6    
         
      Johan F  
Adde     2/1  
   Adde      
Conny  w.o.      
    Adde    
Zingo   2/0    
  Zingo      
Lacke 4/3      
        Bobby
Melvin       5/4
  Melvin      
Stefan W.O.      
    Tobi    
Anders F   7/5     
  Tobi      
Tobi 8/7      
      Bobby  
      1/0  
  HC      
         
    Bobby    
    7/6    
   Bobby      

Lite regler

Det åligger båda spelarna att ta kontakt med varandra. Spel efter utsatt sista datum kan endast godkännas av Golfkommitténs ordförande, i år Den Störste.

I första matchen gäller följande: Spelare som står överst i resp bye har hemmamatch om inte annat överenskommes mellan spelarna.

I följande matcher skall den spelare som haft hemmamatch ha bortamatch. Vid lika antal hemma resp bortamatcher får spelarna träffa överenskommelse om spelplats. Om överenskommelse inte sker skall lottning om spelplats ske.

 

Meddela resultat

Resultat meddelas till webmaster med berättelse och foto.

 

Zingo ./. Lacke Djursholm den 31 maj 2013

Ett dualt möte:
Tvillingar har en förmåga att tolka och uppleva världen på ett ett för andra oförstående, men för tvillingarna uniformt sätt. För att sätta lite piff på vår match kom vi i ren tvillinganda överens om att hitta en form av tävling som passar både lungor och ryggar. Vi valde att välja bästa utslaget och därifrån spela en önskvärd spännande match. Första putt i gällde. Då vann den tvillingen hålet. Nu var jag så lyckosam kombattant att jag sänkte något fler än min DNA-kopia. 4/3 till den yngre (och hungrige) blev det efter trevlig samvaro

Sagoberättaren

Zingo 

 

Melvin ./. Stefan

Helt odramatisk w.o. Gick inte att ta bilder.

 

Adde ./. Conny på WGCC den 2 juli 2013 eller....???

Adde vann på wo eftersom lite missförstånd uppstod om dag för spel. Alla blir vi ju äldre och äldre. Närminnet sviktar. Ända sätter är att vänta tillräckligt länge för att komma ihåg.

/Melvin

 

Tobi ./. Anders F på WGCC den 2 juli 2013

Tobi vann med 8/7. Han var bra hela tiden. Över allt. Jag puttade bra dom gånger jag kom fram till green. Hoppas ni har det bra. Själv hoppar jag i havet nu.

Kram Anders

 

Jag har i alla fall försökt skicka ett meddelande till dig angående min match mot Anders F. Tydligen har meddelandet fastnat i cyberrymden. Hursomhelst är det riktigt att jag vann. Beträffande orsaken till min seger tror jag den enklast kan sammanfattas med att Anders stod för nära bollen - efter det han hade slagit !

/Tobi

 

Adde ./. Zingo på WGCC den 15 juli 2013

Jämnt t.om 14:e då Ola var 1 upp. Såg illa ut då han hade slag på 15:e. Ola drog dock utslaget out och jag vann på bogey. Sedan spelade jag bra med par 16 och safad bogey på 17 vilket räckte till vinst. Trevlig och bra golf, bägge spelade på sin hcp. Rundan avslutades på verandan med var sitt välfyllt glas Pinor Noir.

/Adde

 

Den Störste ./. Ola S Wermdö GCC,30 juli 2013 den

Ola & jag fick sällskap av Anita och en väninna till henne, Gunilla på vår rond. förutsättningar, ca 20 grader och mulet. Ola får sju slag, tre på första nio och fyra på andra halvan.

Ettan delas på bogey, på 2:a, 3:e, 4:e gör jag par och blir 3 upp. På 5:an gör Ola par och reducerar. På 6:an vinner jag hålet på en trippel, jag en gång i dammen, Ola 2x. 7:an delas på par, 8:an vinner jag på par sedan Ola missat en tvåmeters för delning, 9:an vinner jag bogey sedan Ola slagit bort utslaget, 5 upp efter nio hål.

 

Ola missar en kortare putt  på 10.an för vinst, vi delar på bogey, på 11.an gör jag par och vinner hålet, på 12:an långt par tre, gör jag par och vinner matchen med 7/6.

Vi spelar färdigt ronden, Ola blandar och ger, jag håller mig på fairway, på 17:e startar regnet, som sedan öser ned på 18:e!

/Johan F

 

Bobby ./. HC på WGCC den 5 augusti 2013

Nytt resultat i slipsen: Bobby slog H-C på WGCC med 7-6 idag!

 

H-C gjorde birdie på ettan ,men sen gick det mest Bobby´s väg.

 

Ha det bra 

/Bobby

 

Melvin ./. Toby på Kungliga Drottningholms Golfklubb 19 augusti 2013

Flaggorna vajade, pukor och trumpeter. Kungliga Drottningholm  visade sig från sin bästa sida. Alvis infann sig med sin personliga tränare, Ulrica, som finslipade några detaljer på rangen innanför var dags för Tee off.

 

Väl uppe på första tee föreslog Alvis att vi skulle stämma upp i kungssången innan vi började spelet med hänvisning till att vi befann oss på Kungliga Drottningholms Golfklubb. Eftersom jag, efter det man släppt in Ockelbo-Danne i kungahuset, inte längre är lika hängiven de kungliga så avböjde jag detta.

 

Spelet kunde efter stunds palaver kring frågan börja. Vi började som brukligt på hål 1, som jag vann! Alvis och Ulrica blev, som jag uppfattade, både sura och chockade över denna inledning. När Alvis på nästa hål sjabblade bort en given hålvinst till en delning fick Ulrica nog och gick hem! Det borde nog Alvis också ha gjort med tanke på den fortsatta utvecklingen.

 

Man skulle sammanfattningsvis beträffande Alvis spel säga att det mycket handlade om träd, smala, tjocka, höga eller låga - inget träd undgick att bli träffat av Alvis' bollar. Allt naturligtvis ett utslag av otur. Själv gick jag där som en Alexander Lukas med ständiga turstudsar . Denna dispropotionalitet vad gäller försynens makter ledde till att det hela så småningom slutade med 7/5 i min favör.

 

Banan var i ett fantastiskt skick och vädret perfekt för golf. Tack Alvis för en trevlig runda !

Tobi

 

Johan/Adde WGCC den 1 september 2013 i fint väder med sol (Bobby & Tobi samtidigt i andra semin) 

 

1:an delas, sedan gör försvarande mästaren(DS) med skänkta puttar par på hål 2-5, Adde hela tiden ett slag efter så jag ligger efter 5 hål 4 upp.

6:an delas på par,

7:an delas på dubbelbogey.

PÅ 8:an vaknar Adde och sänker en 12 meters för birdie, 3 upp.

På 9:an gör jag en ny dubbel, Adde vinner = 2 upp i halvtid.

10:an vinner Adde på par efter enmetersmiss av mig, 1 upp.

På 11:an par fyra, ligger vi båda ok på utslaget, Adde upp på green, 10 m från koppen, jag toppar ett uselt slag till 8 m från hål, Adde sänker för birdie, jag sänker för delning på birdie, 1 upp.

12:an vinner Adde på par efter ny metersmiss av mig, all square!

13:e vinner jag på par, 1 upp,

14:e vinner Adde på par, All Square.

PÅ 15, hcp 1 utgår Addes andra slag, Adde två på green 10 m ifrån, jag strax utanför med putten 12 m ifrån, lägger in mig till metern, Adde duffar sin första putt halvvägs, vi delar hålet på 4/5, all square.

På 16:e par fem ligger vi lika efter två slag, Adde skär sitt tredje slag ut på 4:ans fairway, och slår bort bollen i tjock ruff på nästa slag, 1 upp.

17:e par fyra, Adde i lätt ruff till vänster, jag i mitten, Adde 30 , kort innan green, jag 10 m från green, Adde skär en lobbwedge ner i höger bunker, jag rullar in bollen till en meter, Adde upp ur bunkern och får bogey, jag sänker för par, det otroligt spännande matchen är slut 2/1.

Det blev en välspelad match, efter 4 upp efter 5 hål, kommer naturligtvis tankar på att man skall vinna  när sedan Adde kommer i kapp, känns det givetvis, Adde gick hål 8 -15 ett över par, totalt gick jag på min hcp, och Adde några slag sämre. Vi har haft många duster de senaste åren, alltid hårda & jämna matcher. Trots den jobbiga starten behöll Adde sitt goda humör, jag uppskattar att möta en riktig fighter & golfare, tack Adde!

/Johan F (DS)

 

Bobby ./. Tobi på WGCC den 1 september (tillsammans med Johan F och Adde, se ovan)

Rakt på sak och inga krusiduller: Bobby-Toby 1/0

 

1 Bobby vann lätt på par 

2 Bobby slår sin järn 8:a aningen till höger om green,men hittar inte bollen ;all square

3. Toby slår sin drive out,Bobby gör par 

4 Toby cleanar sin wedge på 3:dj slaget ;Bobby par =2upp

5 Här delar vi på boggy

6 Toby schabblar och Bobby par 3 upp  

7 Toby har slag här (totalt 8st) så vi delar 4/5

8 TobVi skall bägge lyfta vårt 3:dje slag y sänker en 12 meters putt utanför green ,Bobby missar sin birdieputt på 4m 2 upp

9.Toby bogey,Bobby dubbel =1upp

10 Bogeydelning

11 Ny delning 6 resp 5 slag

12. par 3 slår bobby 20m höger om green Toby greenkant,Bobby totalduffar sitt andra slag,men sätter det tredje för par.Toby par

13.Nu är det nerv i matchen, Bobby drive är på väg out men studsar mirakulöst in på baman igen sen slår han sitt 2:dra slag i vattnet!!

      Toby slår sitt 3:dje slag i samma vatten!! Bobby ordnar bogey och vinner 2upp

14 Nu är det hej och hå Toby drar sitt utslag långt till väster men hittar bollen och lyckas dela hålet

15Toby drar sin drive out tror vi men den hittas prydligt i fairwaykanten?? Bobby gör par och Toby missar sin bogeyputt=3upp dormi

16 tråkigt par 5 Toby par Bobby bogey 

17Bobby mask bakom eken till höger Då Tobi har slag misslyckas Bobby med sitt Tiger-slag över bunkern men Toby lyckas desto bättre.

18 Nu är det kallt och lite mörkt och efter lite schabbel från bägge sidor Har Toby en 3,5 meters för att vinna hålet!!Men.........Så nära var det faktiskt

 

Efter 2 tunga förluster mot hovrättsrådet var det nu dags att återställa ordningen!!!!!!!!!!!

 

Bobby ./. Johan F på WGCC den 15 september 2013

Hej alla PPP-ledamöter,

Här kommer resultatet från PPP matchslips final.

 

Bobby vann med 5/4 !!!!

 

Min start var inte och leka med; par,par,par birdie,birdie och 5 upp!! 

Vi delar 6:an,sen 4-puttar Bobby 7:an för 4 upp 

Sen delar vi 9,10,:På 11:an slår bägge i vattnet men Bobby vinner på en dubbel,samt även 12:an på par 

och vi är nu dormy.

Johan slår sen ett magnifikt tredje slag på 13:onde par 5, och vinner hålet.

På 14:onde hålet slutar matchen efter lite strul av bägge.

 

Det är en stor ära att få slå Den Störste samt att erövra denna buckla (och slips) efter så många år.

 

Synd att jag inte kan vara med i Rom, nu när formen har infunnit sig.

 

Ha det kul och spela bra därnere!!

 

Bobby

 

 

 

 

 

 

Ó 1999-2015, PPP, Pappas Präktiga Pojkar, Stockholm, SWEDEN