Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 

Slipsen 2017          

 
 

 

 

 

 

 

      

                           

 

Senast

15juni

Senast

30 juni

Senast

30 juli

Visby

Vinnare
         
  Conny      
    Conny    
  Anders F 4/2    
         
      Conny  
Stefan     5/4  
  Bobby      
Bobby W.O.      
    Bobby    
    W.O.    
  Adde      
         
        Johan F
        6/4
  Tobi      
         
    Melvin    
    2/1    
  Melvin      
         
      Johan  
      5/3  
  Johan F      
         
    Johan F    
    7/6    
  Ola S      

Lite regler

Det åligger båda spelarna att ta kontakt med varandra. Spel efter utsatt sista datum kan endast godkännas av Golfkommitténs ordförande, i år Johan F.

I första matchen gäller följande: Spelare som står överst i resp bye har hemmamatch om inte annat överenskommes mellan spelarna.

I följande matcher skall den spelare som haft hemmamatch ha bortamatch. Vid lika antal hemma resp bortamatcher får spelarna träffa överenskommelse om spelplats. Om överenskommelse inte sker skall lottning om spelplats ske.

 

Meddela resultat

Resultat meddelas till webmaster Melvin med berättelse och foto.

 

Stefana lämnade WO till Bobby pga av sjukdom.

Men nu är Stefan på benen och banan och här hörs hans röst igen: "Långt och Rakt!!"

 

Melvin  ./. Tobi på Kungliga Drottningsholms GK onsdagen den 14 juni 2017

Bra väder och en mycket bra bana (om jag får säga det själv). Spelet hade också en bra standard och vi hade en trevlig runda som Tobi direkt tog kommandot över. När tre hål var spelade låg Tobi tre upp och jag började fundera på hur man kunde avsluta spelet snabbast; allvarlig sjukdom, nageltrång eller annat. Jag bestämde mig för att slå tillbaka och vinna så snrt som möjligt. Jag knappade in och kom i kapp och låg ett upp efter nian.

Sedan var det jämt men jag låg ett upp efter att Tobi slagit ut sig på 16:e korthål och jag låg två upp. Vi delade 17 och så blev det som det blev, och glad var jag.söket på Sardinien där du visade att ett hovrättsrån visst kan bada

Tack Tobi för en trevlig golfrunda.

 

 

(Tack också för ditt och Ann-Maries besök på Sardinien där du visade att ett hovrättsråd visst badar.)

 

Johan F ./. Ola S, WGCC, söndag den 18 juni 2017

 

 

Söndagen den 18 juni, en underbar sommardag med sol och värme, (uppåt 28 grader) möttes undertecknad och Ola S för att spela PPP match på WGCC. Vi fick sällskap av två långtslående yngre herrar, Ola tilldelades 12 slag. En bogey på första räckte till ett upp, efter par och bogey på trean var jag tre upp. Ola bet ifrån emellanåt men trenden fortsatte, sex upp efter 9 hål. Välbehövlig paus efter 9:an i nästan tropisk värme. Par på 10:an och 7 upp. Ola hittar spelet och gör vacker par på 11:an efter bra birdieputt. På 12:an tar det slut, 7/6.

En trevlig match i god PPP anda var slut!

 Johan 

 

Conny ./. Anders F på Lidingö GK måndagen den 19 juni 2017

 

 

Anders F och undertecknad möttes för vår match idag på LGK. Anders spelade över förväntan. Första 9 var jämt värre men slutade med 2 upp för mig. Andra halvan hade vi båda en del problem. Efter 16 var ja 4 upp och matchen slutad med 4/2 i min favör. Tack Anders för en trevlig runda. Om han fortsätter på inslagen väg blir Anders farlig till POP.

Hälsningar

Conny 

 

Bobby ./. Adde på okänd golfklubb onsdagen den 26 juli 2017

Adde lämnar wo pga av tidsbrist. Bild saknas.......

 

Conny ./. Bobby på Lidingö GK fredagen den 1 augusti 2017

Ett underbart väder, kl. 11.40 slog vi ut på 1:an. Vi var 3 i bollen, Pelle Axelsson som markör. Bobby och jag kände oss i god form och var positiva till en fin runda på LGK.

Bobby 1 upp efter första, delade 2:a. Sen började problemen för oss båda, finns inte mycket att säga mer än att jag var 4 upp efter 9:an. 10:an vann Bobby på en vacker birdie. Sen var det mest ”hack” till och med 14:e. Matchen slut 5/4 till Conny. Något foto hans inte med beroende på att Bobby skulle till frisören för att göra sig fin till det kommande PPP Mästerskapet på Kronholmen, Gotland.

 

En fortsatt härlig sommar till Er alla /Conny

 

Semi-final: Alvis / Den Störste på Viksjö GK tisdagen den 8 augusti 2017

Strålande väder, och en bra bana inramade den återstående semi-finalen. Alvis erhåll ett lagom antal slag, två trevliga långtslående ungdomar från klubben gjorde oss sällskap och fungerade samtidigt som banguide.

 

 

Jag fick vinna de första hålen på bogey, 3:an delades efter ett mirakulöst inspel av Alvis från tjock ruff. 4:an vinner Alvis på bogey, och 5 rullar han i en par, vi är lika! På 6:e gör Alvis en äkta par igen, 1 ner. På 7,8,9 gör jag par, bogey, par, vilket ger 3 vinsthål och 2 upp efter 9 hål. Kraftansträngningen med 2 par på raken tog nog på Alvis krafter.

Efter kexchoklad halvvägs, har vi nya krafter. 10:an delas, på 11:an, par 5 gör vi båda bogey, Alvis vinner, 1 upp. Helt plötsligt tappar Alvis flera hål på raken, jag gör bogey eller par på hålen vilket räcker till att vinna matchen med 5/3. Siffrorna är i överkant, några läskigt djupa bunkrar förstörde dagen för Alvis. En trevlig ronda i sann PPP anda!

 

Den Störste

 

Conny ./. Johan F på Visby GK måndag den 21 augusti 2017

 

 

 

Ó 1999-2015, PPP, Pappas Präktiga Pojkar, Stockholm, SWEDEN