Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 

            Slipsen 2020

Senast 30 maj Senast 30 juni Senast 30 juli IGK 18 augusti
Conny
 

Conny

Anders F

5/4

Ola S
Ola S w.o.

Johan F

Johan F

 7/6

Johan F

6/5

Melvin

Johan F

Tobi

5/3

Tobi
w.o.
HC

Tobi

Bobby

3/2

Adde
2/1
Adde

 

Diverse kommentarer från deltagarna:

 

Två stycken WO

Som brukligt började matsch-säsongen med att WO:rna stod som spön i backen. Detta år lämnade HC WO till Tobi redan tidigt pga fysiska (utmattningssyndrom efter att ha bilat genom ett corona-anfrätt Europa) och kommunikativa problem . Sedan lämnade Anders F WO till Ola S pga problem med benen.

 

Den 9 juni 2020 på WGCC möttes Bobby och Adde. 2/1 till Adde

Mötte Bobby idag på WGCC i sommarens hitills bästa väder.

Jag spelade hyggligt första 9 (20p) medan Bobby inte riktigt stod att känna igen. Följden var att jag var 3 upp när den sedvanliga mackan vis kiosken avnjöts. Därefter sackade mitt spel betänkligt medan Bobby höll i spelet lite bättre. Bataljen blev tätare o tätare så jag var endast 1 upp efter 16. På sjuttonde hade dock Bobby ett dåligt utslag medan jag hade dagens bästa. Jag lade sedan en järnnia 3 dm från flagg för birdie och vinst med 2/1. Tackar Bobby för trevligt spel och dessutom vår sista match som 69-åringar.

Med vänlig hälsning,

Adde

 

Den 29 juni 2020 på WGCC möttes Johan F och Melvin. 6/5

I strålande väder möttes vi i år igen, jag var revanchsugen efter förra årets förlust på Viksjö. Själv har jag spelat en del, Alvis har försökt att konservera förra årets form, genom att inte spela alls. Efter 5 hål var jag 5 upp! Alvis vässade spelet och tog tre raka. Sedan vände det till min fördel igen, segern skrevs 6/5. Blir nu en ren Lidingö semi, mot Conny. Tack för trevligt spel Alvis!

Den Störste

 

Den 29 juni 2020 på WGCC, Ola S mot Conny, 5/4

Hello everyhopa!

    I härligt väder på WGCC möttes försvarande mästaren Conny

    och höghandicapparen. Olas 14 slag räckte till 9:ans kiosk!

    Sen dog jag och Conny började spela bra. Resultat 5/4 till Conta.

    Lev väl

    Ola S.

 

Den 15 juli 2020 på Lidingö GK, Conny ./. Johan F

Foto: Eva Källén

Semifinalen spelades i går på Lidingö GK mellan Conny och undertecknad.

Conny kom direkt från strålningen och var tyvärr påverkad av den. För att höja stämningen, gick Eva K med väninna med i bollen. Resultatet skrevs i min favör till 7/6, efter att Conny spridit några utslag och missat några korta puttar. Min gamla hemmabana är i fint skick, dessutom hade vi trevligt också!

 Den Störste

 

Den 22 juli på Trosa GK, Tobi mot Adde

Kombattanterna till höger och tanterna till vänster.

 

Jag och Adde spelade vår semi på Trosa Gk den 22/7. Skapligt väder men blåsigt. Lene följde med som spelande domare. Något ingripande från henne blev dock inte nödvändigt.

Banan var för oss bägge svårbemästrad i den hårda vinden och pliktslagen blev nog mer avgörande än de bra exemplen.

Jag måste dock medge att fördelen av hemmabana och sju slag gynnade nog mig en del i det avseendet. Efter 15:e var jag tre upp. Adde vann 16:e. Vi blev alla inställda på en dramatisk upplösning.

Det blev dock ett antiklimax då Addes boll oförklarligt försvann på 16:e från ett helt normalt ruffläge och jag därmed komfortabelt vann hålet och också matchen med 3/2. Därefter samlades vi på Alpgatan runt middagsbordet. Där middagen avåts med god aptit under god stämning.

Tack Adde och Lene för en trevlig dag och kväll.

Tobi

 

Den 17 augusti 2020 på Ingarö GK:s ängsban, Johan F och Tobi

 

     

Finalisterna och de enda två i publiken som av p.g.a. smittorisken tilläts komma in på banan

I dag möttes mesta Slipsmästarna Tobi (7 slipsar) och undertecknad ( 12 slipsar ) i strålande väder på Ingarös Ängsbana. Varmt, med lite svalkande vind. Ingen av oss har spelat Ängsbanan sedan senaste PPP på Ingarö 1978! Utanför banan är trängseln enorm, alla vill in och se Finalen, bara Zingo i en golfbil släps in!

På de första hålen spelar jag bra, långa drives och säkert spel, 2 upp efter 3 hål. Plötsligt vänder det, jag gör två dubbelbogey, Tobi spelar bättre, all square efter 8 hål. Ola 2, dvs. Ola S tillstöter för att se Finalen, som går in i ett kritiskt skede. På 9:an, gamla 1:an, har vi båda 100 m kvar till green, båda missar, efter chip och putt, missar Tobi från 1 m. På de kommande 5 hålen gör jag 4 par och kopplar grepp på matchen. Dormie efter 14:e, på 15:e delar vi och resultatet blir 5/3.

Siffrorna känns stora, matchen stod länge och vägde. Jag hade några turstudsar och lite flyt. Det behövs om man skall slå Tobi! (som inte var vän med rutterna idag)

Tack Tobi och alla åskådare för en trevlig runda!

 Johan

 

 

PPP:s Kansli tackar för insända resultat, referat samt bild och manar på kombattanterna att inte glömma bilder.

/Melvin

 

 

 

 

Tillbaka tills slipsen

 

Ó 1999-2015, PPP, Pappas Präktiga Pojkar, Stockholm, SWEDEN