Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 

Slipsen 2021

         

30/6 15/7 31/7 Visby ändrat till Vad det lider  
Johan F
HC Stefan Johan
Stefan WO

WO

Adde

Alvis

3/2

Adde

Adde

WO

Ola S

Tobi

Tobi

WO

Tobi

Bobby

Conny

1/0

Conny 3/2

 

Lite regler

Det åligger båda spelarna att ta kontakt med varandra. Spel efter utsatt sista datum kan endast godkännas av Golfkommitténs ordförande, i år Tobi.

I första matchen gäller följande: Spelare som står överst i resp bye har hemmamatch om inte annat överenskommes mellan spelarna.

I följande matcher skall den spelare som haft hemmamatch ha bortamatch. Vid lika antal hemma resp bortamatcher får spelarna träffa överenskommelse om spelplats. Om överenskommelse inte sker skall lottning om spelplats ske.

 

Meddela resultat

Resultat meddelas till Kansliet med berättelse och foto.

 

Bobby mot Conny måndagen den 26 juli 2021 på Lidingö GK

 

Bonny har spelat sin första match på stegen!

Bobby var trött på Värmdö och ville spela på Lgk. Vi gick ut sent idag måndag för att slippa värmen. Vi hade sällskap av Eva. Värmen blev bättre, det blev riktigt skönt. 

Bobby började med en vacker "pippi " på första hålet och följde upp med att vinna 2:an oxå,  två upp. Jag började sedan att knappa in och var två upp efter 9:an vann även 10:an delade 11:an. 12:an vann Bobby,  delade 13. Jag vann 14 efter att Bobby fått lite problem i ett dike där bollen försvann. Jag 3 upp. 15 slår Bobby en kanon drive, jag oxå, Bobby drar upp sitt andra slag något till höger, mitt andra slag blev kort, 3:dje helt fel, svår Green för oss båda, jag två upp. 16 par 3, båda slår järn 7:or. Bobby hamnar i höger bunker, jag till vänster kort. Kippar i c:a 6 meter från hål. Bobby slår ett bra bunker slag 5 m kort hål. Jag sänker för par, Bobby missar.

Resultat 3/2 till min favör. Tack Bobby för en trevlig dag.

Conny 

Johan F mot Adde på WGCC onsdag den 28 juli 2021

 

Var på en ovanligt blöt vinprovning igår. Matchen jag spelade mot Johan är därför till stor del höljd i dimma. På hål 1 sänkte jag ett bunkerslag för par och ledning direkt. Johan kvitterade omgående på hål 2. Därefter återtog jag ledningen permanent. Jag var oftast 2 eller 3 upp. Johan kämpade dock på trots att han fick ge mig 5 slag. På 16:e var det dock över.

3/2 blev slutresultatet.

Tack Johan för en trevlig match!

Adde

 

Tobi ./. Conny den 31 augusti 2021 på Lidingö GK

 

 

Igår inträffade en inte alltför vanlig företeelse numera. En slipsmatch spelades !

Kombatanterna var Conny och undertecknad. Platsen Lidingö GK, som mötte med ett härligt golfväder.

Vi inledde med lunch och lite small talk innan allvaret började.

Inledningen var lite darrig å ömse sidor dock mest hos Conny och efter fyra hål var jag två upp. Conny  fick då ordning på spelet och efter nio var han ett upp.

Jag kontrade dock med par birdie på tian och elvan och var åter i ledningen med ett. Sen var det slut på skönspelet.

Ingen skugga över Tobi som "missade" en HIO på elfte hålet

12 delades med hjälp av slag i min favör.  Jag hade nio Conny åtta i !

13 och 14 gick i samma stil. Vi tog var sitt. Fortfarande ett upp för mig. Femtonde bjöd på hyggligt spel med två boggeys. Hålet gick dock i min favör med hjälp av min högre handicap.

Två upp i min favör med tre kvar att gå. Spänningen steg. Conny kontrade med par på sextonde. Ett upp. Två att gå. Våra medspelare i bollen, varav en, Erik Kockum, är kompis med Anders B, insåg att de nu endast var statister som bevittnade en stor kamp.  Sjuttonde delades på två hyggligt välspelade boggeys. Dormy inför artonde. Conny började med en kraftig duff  c a fyrtio meder som följdes upp med två halvmissar och därefter ett praktslag och låg kort green på fyra. Min drive var lite kraftlös och orkade inte fram till fairway utan stannade kort därom i ett dike. Dropp ! Mitt tredje la sig ca 120 m från green. Fjärde i greenkanten. Conny chip blev lite lång. Min chip la sig ca två meter vid sidan om hålet. Bägge nu fem på green. Dock har jag slag på hålet ! Som läget var låg Connys chans i att sätta putten för vidare spel på nittonde. Men se de gjorde han inte och det hela slutade 1/0 i min favör.

Tack Conny för en god match och en trevlig eftermiddag.

/Tobi

 

 

 

 

 

Ó 1999-2015, PPP, Pappas Präktiga Pojkar, Stockholm, SWEDEN